Επισκόπηση διαδικασίας παραγωγής

July 4, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επισκόπηση διαδικασίας παραγωγής

Κατ' αρχάς, αυτοματοποίηση παραγωγής:

1. Η σειρά μπαλωμάτων έχει τη υψηλή ακρίβεια και το λάθος είναι στο επίπεδο μικρού
2, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, περισσότερο από 20.000 ανά ώρα
3, εύκολος στο πρόγραμμα, με τη δυνατότητα να μετατραπεί το τυπωμένο διάγραμμα πινάκων στο σχήμα CAD άμεσα στην αναγνώριση μηχανών
4, αυτοματοποίηση παραγωγής, από τις πρώτες ύλες του προϊόντος όλες ελέγχονται από τον υπολογιστή χωρίς χειρωνακτική λειτουργία, έως ότου ολοκληρώνεται αυτόματα το ολοκληρωμένο προϊόν, και ο χειριστής πρέπει μόνο να είναι αρμόδιος για τον έλεγχο διαδικασίας βοηθών και παραγωγής
5, σύμφωνα με τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος, η γραμμή παραγωγής συμφωνούν με τη διεθνή ηλεκτρονική διαδικασία παραγωγής προϊόντων ROHS τυποποιημένη, το προϊόν έχει λάβει την πιστοποίηση ROHS της αρχής.

 

Δεύτερον, διοικητικές πληροφορίες:

Η παραγωγή των συσκευών προστασίας δύναμης είναι διαφορετική από άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα, που χαρακτηρίζονται από τις μικρές batch και τις πολλαπλάσιες ποικιλίες. Και μια ευρεία ποικιλία των συστατικών, που φέρνει ένα μεγάλο πρόβλημα στην προμήθεια των χειρωνακτικών συστατικών. Με τον προηγμένο εξοπλισμό και την προηγμένη διαχείριση, η επιχείρηση εισήγαγε το διοικητικό λογισμικό των επιχειρηματικών πόρων cErp στα τέλη του 2007. Διατηρούμε το διαφορετικό BOMs όλων των οργάνων στο σύστημα cErp, και έπειτα χιλιάδες σχέδια προμήθειας πρώτης ύλης των προϊόντων υπολογίζονται αυτόματα από MRP σύμφωνα με το BOM ολόκληρης της μηχανής, η οποία αποφεύγει τη λανθασμένη αγορά και την υπερβολική αγορά των πρώτων υλών που παρουσιάζονται με τον προηγούμενο χειρωνακτικό προγραμματισμό. Το περιστατικό των φαινομένων όπως οι αγορές διαρροής έχει επιτρέψει στα κεφάλαια για να χρησιμοποιηθεί πλήρως.
Η διαταγή πελατών φορτώνεται από το σύστημα CRM στο σύστημα cErp της επιχείρησης. Εντελώς χωρίς ραφή συνδέεται με τον υπολογιστή. Υπολογίζεται αυτόματα από τους βουλευτές σύμφωνα με την παραγωγή BOM ολόκληρης της μηχανής, και η αντίστοιχη διαταγή παραγωγής παράγεται για να αποφύγει τη λανθασμένη υλική και λειμμένη τρίχα. Κάθε διαδικασία παρέχει τον εξοπλισμό ανίχνευσης κώδικα φραγμών, πραγματοποιώντας τον πραγματικό χρόνο φορτώστε των πληροφοριών παραγωγής, της ακριβούς επίδειξης της θέσης παραγωγής προϊόντων, των ακριβών στατιστικών σχετικών με των το προϊόν στοιχείων, και της αξιόπιστης εγγύησης της διαδικασίας παραγωγής προϊόντων, η οποία ικανοποιεί το ολικό έλεγχο της ολόκληρης διαδικασίας παραγωγής.

 

Τρίτον, η απεικόνιση πληροφοριών παραγωγής:
Εγκαταστήσαμε μια ηλεκτρονική επίδειξη μεγάλος-οθόνης στην περιοχή παραγωγής. Η προγραμματισμένη ποσότητα, η δημοσιευμένη ποσότητα, ο αριθμός τρέχουσας εργασίας και η ολοκληρωμένη ποσότητα διαταγής κάθε πελάτη μπορούν να επιδειχθούν σε πραγματικό - χρόνος, ο οποίος είναι το καλύτερο βοηθητικό εργαλείο για το πρόγραμμα παραγωγής.
Η πλατφόρμα πληροφοριών του τμήματος παραγωγής μπορεί να προσεγγιστεί μέσω ενός μακρινού πελάτη. Εφ' όσον εισάγεται ο αντίστοιχος αριθμός διαταγής, η τρέχουσα θέση παραγωγής της διαταγής μπορεί να ερευνηθεί, και η αλληλεπίδραση μεταξύ των πληροφοριών παραγωγής και του εμπορικού τμήματος πραγματοποιείται.
Το διοικητικό προσωπικό επιχείρησης μπορεί να ρωτήσει τις παραγωγή-σχετικές πληροφορίες μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών παραγωγής υπαλλήλων, ποιοτικές ανώμαλες πληροφορίες που παράγονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής, και ούτω καθεξής. Εάν ο αριθμός επαναλαμβανόμενων ανωμαλιών φθάσει στο ανώτερο όριο του αριθμού συνόλου συναγερμών στο σύστημα, το σύστημα θα εκθέσει αυτόματα αυτές τις πληροφορίες στον αρμόδιο επόπτη. Το σύστημα θα σύρει αυτόματα τους διάφορους τύπους διαγραμμάτων σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες κάθε μήνα. Τα στοιχεία που συλλέγονται με μερικές ειδικές διαδικασίες τις καμπύλες μπορούν επίσης αυτόματα να σύρουν κανονικής διανομής ως σημαντική βάση για την ανάλυση ποιοτικής ανωμαλίας.

 

Τέταρτο, το περιβάλλον παραγωγής είναι χωρίς σκόνη:

Λόγω της αμόλυβδης διαδικασίας που υιοθετήθηκε από την επιχείρηση, διαπιστώσαμε ότι το περιβάλλον παραγωγής ασκεί μεγάλη επίδραση στην ποιότητα των προϊόντων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Η επιχείρηση έχει κάνει τις αντίστοιχες αλλαγές το σε ολόκληρο εργαστήριο παραγωγής από την άποψη της σκόνης αέρα, της θερινής θερμότητας, της υγρασίας στη περίοδο βροχών, και της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας το χειμώνα.
1. Κλείστε όλα τα αρχικά περιττά παράθυρα και εσωκλείστε πλήρως τις μεταβάσεις που μπαίνουν στο εργαστήριο
2, εγκαθιστούν έναν μεγάλο αριθμό εξοπλισμού κλιματισμού, έτσι ώστε η θερμοκρασία του ολόκληρου εργαστηρίου είναι σταθερή καθ' όλη τη διάρκεια του έτους
3. Αγόρασε έναν μεγάλο στεγνωτήρα παγώματος αέρα για να εξασφαλίσει ότι η υγρασία στο εργαστήριο είναι μέσα σε μια λογική σειρά
4. Το αντιστατικό πάτωμα τοποθετούνται, και ένα αντιστατικό ανώτατο όριο τοποθετούνται. Το στηρίζοντας σημείο του πατώματος εργαστηρίων τίθεται σε μια ορισμένη απόσταση. Εξασφαλίστε ότι κάθε κομμάτι του εξοπλισμού και του πάγκου εργασίας στο εργαστήριο μπορεί να συνδεθεί με τη γη. Κάθε υπάλληλος έχει εκδώσει τις αντιστατικές φόρμες και φορά τα αντιστατικά βραχιόλια κατά τη διάρκεια της εργασίας για να μειώσει τον αντίκτυπο της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας στην ποιότητα των προϊόντων.