Γραμμή Παραγωγής

JULUN (H.K)CO.,LTD (DONGGUAN JULUN ELECTRONICS CO.,LTD) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Κατ' αρχάς, αυτοματοποίηση παραγωγής:

1, το μπάλωμα είναι υψηλή ακρίβεια, το λάθος είναι στο επίπεδο μικρού
2, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, μπορούν να κολλήσουν περισσότερο από 20.000 ανά ώρα
3, η ποιότητα μπαλωμάτων είναι καλά, η ποιότητα μπαλωμάτων έχει κρατηθεί μέσα σε 100PPM
4, εύκολος προγραμματισμός, με τη δυνατότητα να μετατραπεί ο τυπωμένος πίνακας σε ένα σχήμα CAD άμεσα στις ικανότητες προγραμματισμού αναγνώρισης μηχανών
5, αυτοματοποίηση παραγωγής, που αρχίζουν από την πρώτη ύλη του προϊόντος όλα ελέγχονται από τον υπολογιστή χωρίς χειρωνακτική λειτουργία, έως ότου ολοκληρώνεται αυτόματα το ολοκληρωμένο προϊόν, και ο χειριστής πρέπει μόνο να είναι αρμόδιος για τον έλεγχο της διαδικασίας βοηθών και παραγωγής
6, σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις, η γραμμή παραγωγής χρησιμοποιούμενη συμφωνούν με τη διεθνή ηλεκτρονική διαδικασία παραγωγής προϊόντων ROHS τυποποιημένη, το προϊόν έχει επιτύχει την αρχή πιστοποίησης ROHS.

 

Δεύτερον, διοικητικές πληροφορίες:

Η παραγωγή των συσκευών προστασίας δύναμης είναι διαφορετική από άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα και χαρακτηρίζεται από τις μικρές batch και τις πολλαπλάσιες ποικιλίες. Η ευρεία ποικιλία των συστατικών φέρνει πολλά προβλήματα στο σχέδιο προμήθειας για τα τεχνητά συστατικά. Με τον προηγμένο εξοπλισμό και την προηγμένη διαχείριση, η επιχείρηση εισήγαγε το διοικητικό λογισμικό των επιχειρηματικών πόρων cErp στα τέλη του 2007. Διατηρούμε το διαφορετικό BOMs όλων των οργάνων στο σύστημα cErp. Κατόπιν χιλιάδες σχέδια προμήθειας πρώτης ύλης για τα προϊόντα υπολογίζονται αυτόματα από MRP βασισμένο στο BOM του ολόκληρου προϊόντος, το οποίο αποφεύγει τη λανθασμένα προμήθεια και το πέρα-φοuρνητuρε των πρώτων υλών που επέρχονται από τα προηγούμενα χειρωνακτικά σχέδια. Το περιστατικό τέτοιων φαινομένων όπως τη διαρροή και την αγορά έχει χρησιμοποιήσει πλήρως τα κεφάλαια.
Οι διαταγές πελατών φορτώνονται από το σύστημα CRM στο σύστημα cErp της επιχείρησης και εντελώς χωρίς ραφή συνδέονται με τον υπολογιστή. Οι βουλευτές υπολογίζουν αυτόματα και ολοκληρώνουν την παραγωγή BOM σύμφωνα με την ολόκληρη μηχανή, και παράγουν τους αντίστοιχους υλικούς λογαριασμούς παραγωγής, η οποία αποφεύγει το λανθασμένο ή να λείψει των πρώτων υλών. Ο εξοπλισμός ανίχνευσης γραμμωτών κωδίκων παρέχεται για κάθε διαδικασία για να πραγματοποιήσει το σε πραγματικό χρόνο φόρτωμα των πληροφοριών παραγωγής, την ακριβή επίδειξη της θέσης παραγωγής προϊόντων, τις ακριβείς στατιστικές των σχετικών με τα προϊόντα στοιχείων, και την αξιόπιστη εγγύηση της διαδικασίας παραγωγής του προϊόντος, η οποία ικανοποιεί τον ολόκληρο έλεγχο της ολόκληρης διαδικασίας παραγωγής.

 

Τρίτον, απεικόνιση πληροφοριών παραγωγής:

Έχουμε εγκαταστήσει μια ηλεκτρονική επίδειξη μεγάλος-οθόνης επί του τόπου παραγωγής. Η προγραμματισμένη ποσότητα, απελευθερωμένη ποσότητα, εργασία σε ποσότητα διαδικασίας και ολοκληρωμένη ποσότητα κάθε διαταγής πελατών μπορεί να επιδειχθεί σε πραγματικό - χρόνος. Είναι το καλύτερο βοηθητικό εργαλείο για το σχεδιασμό παραγωγής.
Ο μακρινός πελάτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχει πρόσβαση στην πλατφόρμα πληροφοριών του τμήματος παραγωγής. Εφ' όσον εισάγεται ο αντίστοιχος αριθμός διαταγής, η τρέχουσα θέση παραγωγής της διαταγής μπορεί να ρωτηθεί και η αλληλεπίδραση μεταξύ των πληροφοριών παραγωγής και του εμπορικού τμήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Το διοικητικό προσωπικό επιχείρησης μπορεί να ερευνήσει για τις παραγωγή-σχετικές πληροφορίες μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών παραγωγής του υπαλλήλου, τις ποιοτικές ανώμαλες πληροφορίες που παράγονται στην παραγωγή και ούτω καθεξής. Εάν ο αριθμός επαναλαμβανόμενων περιστατικών μιας ποιοτικής ανωμαλίας φθάσει στο μέγιστο αριθμό συνόλου συναγερμών στο σύστημα, το σύστημα θα εκθέσει αυτόματα αυτές τις πληροφορίες στους αρμόδιους επόπτες. Το σύστημα θα σύρει αυτόματα τους διάφορους τύπους διαγραμμάτων βάσει αυτών των πληροφοριών κάθε μήνα. Τα στοιχεία που συλλέγονται σε μερικές ειδικές διαδικασίες καμπύλη μπορούν επίσης να σχεδιαστούν αυτόματα ως κανονικής διανομής, η οποία είναι μια σημαντική βάση για την ανάλυση των ποιοτικών ανωμαλιών.

 

Τέταρτο, το περιβάλλον παραγωγής χωρίς σκόνη:

Λόγω της αμόλυβδης διαδικασίας που υιοθετήθηκε από την επιχείρηση, ανακαλύψαμε στη διαδικασία παραγωγής ότι το περιβάλλον παραγωγής έχει μια μεγάλη επιρροή στην ποιότητα των προϊόντων. Η επιχείρηση έχει κάνει τις αντίστοιχες αλλαγές το σε ολόκληρο εργαστήριο παραγωγής σε τέσσερις πτυχές: σκόνη αέρα, υψηλής θερμοκρασίας το καλοκαίρι, την υγρασία στη περίοδο βροχών, και τη στατική ηλεκτρική ενέργεια το χειμώνα.
1. Κλείστε όλα τα αρχικά περιττά παράθυρα, και κλείστε εντελώς την πρόσβαση στο εργαστήριο
2, εγκατέστησαν έναν μεγάλο αριθμό εξοπλισμού κλιματισμού, έτσι ώστε η θερμοκρασία του ολόκληρου εργαστηρίου καθ' όλη τη διάρκεια του έτους σε μια σταθερή θερμοκρασία
3. Αγοράστε έναν μεγάλης κλίμακας στεγνωτήρα παγώματος αέρα για να εξασφαλίσετε ότι η υγρασία μέσα στο εργαστήριο είναι μέσα σε μια λογική σειρά
4, βάζοντας το αντιστατικό έδαφος, που βάζει ένα αντιστατικό ανώτατο όριο, το πάτωμα καταστημάτων σε μια ορισμένη απόσταση για να θέσει το κατάλληλο στηρίζοντας σημείο. Εξασφαλίστε ότι κάθε κομμάτι του εξοπλισμού και του πάγκου στο εργαστήριο μπορεί να συνδεθεί με τη γη. Κάθε υπάλληλος έχει εκδώσει τις αντιστατικές φόρμες και φορά ένα αντιστατικό βραχιόλι κατά τη διάρκεια της εργασίας για να μειώσει τον αντίκτυπο της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας στην ποιότητα των προϊόντων.
 

 

JULUN (H.K)CO.,LTD (DONGGUAN JULUN ELECTRONICS CO.,LTD) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

OEM / ODM

  

Ε & Α

JULUN (H.K)CO.,LTD (DONGGUAN JULUN ELECTRONICS CO.,LTD) γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0