JULUN (H.K)CO.,LTD (DONGGUAN JULUN ELECTRONICS CO.,LTD)

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα JULUN (H.K)CO.,LTD (DONGGUAN JULUN ELECTRONICS CO.,LTD) Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα JULUN (H.K)CO.,LTD (DONGGUAN JULUN ELECTRONICS CO.,LTD) Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου
Μάρκες: Julun
Ετήσιες πωλήσεις: 5900000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Εισαγωγή

 

 

JULUN (H.K) CO., LTD

Η DONGGUAN JULUN ELECTRONICS επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των επιχειρήσεων για την προστασία των κυκλωμάτων, τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις νέες ενέργειες φωτοβολταϊκών, ηλεκτρικά οχήματα, μπαταρίες, ηλεκτρική ενέργεια, αποθήκευση ενέργειας,συστήματα προστασίας του περιβάλλοντος και οικιακές συσκευές φωτισμού.Με τα πιο πρόσφατα αξιόπιστα υλικά, την προηγμένη έρευνα και ανάπτυξη και την τεχνολογία παραγωγής και τις επαγγελματικές υπηρεσίες για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των εγχώριων και ξένων πελατών.

Ιστορία

Η Dongguan Zhuoqi Electronics Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2019, ειδικευόμενη στην παραγωγή ηλεκτρονικών συστατικών προστασίας και υποστηρικτικών προϊόντων.Ενσωματώνοντας την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στις επιχειρήσεις εξαρτήματα, υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης,Υπηρεσίες βελτιστοποίησης και ολοκλήρωσης της αλυσίδας εφοδιασμού προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών των κατασκευαστών πρωτότυπου εξοπλισμού, κατασκευαστές σχεδίων, πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικής κατασκευής και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Dongguan της επαρχίας Guangdong και έχει γραφεία και σημεία εξυπηρέτησης στο Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κίνα, την Κεντρική Κίνα, την Ανατολική Κίνα και άλλες περιοχές,και προσπαθεί να παρέχει στους πελάτες αποτελεσματικές και βολικές υπηρεσίες.

Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία μέσω συνεχών προσπαθειών, τα ηλεκτρονικά προϊόντα Zhuoqi καλύπτουν την τρέχουσα σειρά ασφαλειών, την σειρά θερμών ασφαλειών, την σειρά φορέα ασφαλειών, την ασφάλεια PTC, ευαίσθητη στην πίεση / θερμοστάτη,Σωστήρες για οχήματα νέας ενέργειας, τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως στον φωτοβολταϊκό φωτισμό περιβάλλοντος, στα ηλεκτρικά οχήματα, στους έξυπνους μετρητές, στα προϊόντα επικοινωνιών, στις οικιακές συσκευές, στα ηλεκτρονικά οχήματα,προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και άλλες εφαρμογές.

 

Βραβεία προϊόντων και τιμές εταιρειών

 

Κίνα JULUN (H.K)CO.,LTD (DONGGUAN JULUN ELECTRONICS CO.,LTD) Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Αρχή υπηρεσιών: η ικανοποίηση πελατών είναι η απαρέγκλητη αναζήτησή μας!

 

Σκεφτόμαστε ότι η υπηρεσία είναι ένα μέρος των προϊόντων. Η προ εισαγωγή προϊόντων πώλησης, η τεχνική καθοδήγηση στις πωλήσεις, η επίσκεψη τηλεφωνικής επιστροφής και η υπηρεσία μεταπωλήσεων προϊόντων είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα του προϊόντος μας. Μακροπρόθεσμα πρακτική παραγωγής και λειτουργίας, έχουμε επιμείνει στην κατάρτιση της αίσθησης του προσωπικού της υπηρεσίας και της ποιότητας εξυπηρέτησης, που καθιερώνει τον ακριβή μηχανισμό επίβλεψης σε όλες τις πτυχές pre-sale, πώληση και μετά από την πώληση, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι υπηρεσίες μας εφαρμόζονται αληθινά.

 

Ποιοτικό πρόβλημα που χειρίζεται: το προϊόν που δεν χρειάζεται αφότου η υπηρεσία είναι το καλύτερο προϊόν, αυτό είναι επίσης η σταθερή αναζήτησή μας. Στο σχέδιο προϊόντων, αξιολόγηση της τεχνολογίας, ποιοτική επιθεώρηση και κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες για Cengcengbaguan, ακριβής έλεγχος των ποιοτικών προβλημάτων, θα διακινδυνεύσουμε τον έλεγχο στη χαμηλότερη σειρά προκειμένου να λυθούν τα ποιοτικά προβλήματα, οργάνωση μια ομάδα αφιερωμένης υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών, αυτοί θα παράσχουμε γρήγορα, αντί της εγκατάστασης και της τεχνικής καθοδήγησης, την υπηρεσία επισκευής συμπληρωμάτων εξυπηρέτησης πελατών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, τα ποιοτικά προβλήματα λόγω της δυσχέρειας στους πελάτες για να λύσουμε με τη γρηγορότερη ταχύτητα.

 

Εάν να έχοντας οποιαδήποτε σχόλια και τις προτάσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την άμεση επικοινωνία υπηρεσιών, fax, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλες μορφές απευθείας επαφής με το κέντρο υπηρεσιών μας, εργάζομαι κατά τις απόψεις και τις προτάσεις σας της έρευνας μέσα σε 24 ώρες, και θα απαντήσουμε εσείς.

Η ομάδα μας

1 το όραμά μας πρόκειται να είσαι παγκόσμιας ποιότητας προμηθευτής των ηλεκτρονικών συστατικών
2 το πνεύμα μας είναι: απλότητα, συγκέντρωση
3 το ύφος μας: κρατήστε την υπόσχεση, καμία δικαιολογία, μην σταματήστε ποτέ

 

4 οι τιμές μας είναι:
Πελάτης: όλα είναι βασισμένα στην αξία του πελάτη
Αρχή: σύστημα πρώτα, ηγεσία δεύτερος
Πρότυπα: κρατήστε την αιχμή ανά πάσα στιγμή και το στόχο στην πρώτη θέση.
Ομάδα: ομόφωνα, σπασμένος Qi χρυσός
Ευγνωμοσύνη: για να είναι άτομο με μια ευγνώμονα καρδιά και για να κερδίσει το σεβασμό με την αγάπη
Ευθύνη: αρμόδιος για σας, αρμόδιος για την επιχείρηση, και αρμόδιος για την κοινωνία