Αυτό που είναι δίοδοι TV

November 21, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αυτό που είναι δίοδοι TV

Οι δίοδοι TV είναι ηλεκτρονικά συστατικά με σκοπό να προστατεύσουν την ευαίσθητη ηλεκτρονική από τους υψηλής τάσεως επιβάτες. Μπορούν να αποκριθούν overvoltage στα γεγονότα γρηγορότερα από τους περισσότερους άλλους τύπους συσκευών προστασίας κυκλωμάτων, και προσφέρονται σε ποικίλη επιφάνεια τοποθετούν και τα τοποθετώντας σχήματα πινάκων κυκλωμάτων μέσω-τρυπών.

 

Λειτουργούν με τον περιορισμό της τάσης σε ένα ορισμένο επίπεδο (καλούμενο μια συσκευή «στερέωσης») με τις συνδέσεις PN που έχουν μια μεγαλύτερη διατομική περιοχή από εκείνοι μιας κανονικής διόδου, που επιτρέπουν σε τους για να διευθύνουν τα μεγάλα ρεύματα στο έδαφος

χωρίς στήριξη της ζημίας.

 

Οι δίοδοι TV χρησιμοποιούνται γενικά για να προστατεύσουν από ηλεκτρικό overstress όπως εκείνοι που προκαλούνται από τις απεργίες αστραπής, την επαγωγική μετατροπή φορτίων, και την ηλεκτροστατική απαλλαγή το (ESD) που συνδέεται με τη μετάδοση στις γραμμές στοιχείων και τα ηλεκτρονικά κυκλώματα.

 

Οι δίοδοι TV μπορούν να εγκαταστήσουν ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών προστασίας κυκλωμάτων αλλά σχεδιάστηκαν πρώτιστα για να προστατεύσουν τις I/O διεπαφές στις τηλεπικοινωνίες και το βιομηχανικό εξοπλισμό, τους υπολογιστές και τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά.

 

Τα χαρακτηριστικά διόδων TV περιλαμβάνουν:
Χαμηλή επαυξητική αντίσταση κύματος
Ομοιοκατευθυνόμενες και αμφίδρομες πολικότητες διαθέσιμες
Αντίστροφη σειρά τάσεων απόκλισης από 5 σε 512V
PB-ελεύθερος κασσίτερου υποχωρητικός-μεταλλινών RoHS που καλύπτεται
Εκτιμήσεις δύναμης επιφάνεια-υποστηριγμάτων από 400W σε 5,000W
Αξονικές εκτιμήσεις δύναμης μολύβδου από 400W σε 30,000W (30kW)
Υψηλής τάσης προστασία διαθέσιμη για 6kA και 10kA