Παραδοσιακές θρυαλλίδες εναντίον PTCs

October 26, 2018

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παραδοσιακές θρυαλλίδες εναντίον PTCs

Παραδοσιακές θρυαλλίδες εναντίον PTCs

Οι θρυαλλίδες και PTCs είναι και οι δύο overcurrent συσκευές προστασίας, αν και κάθε προσφορά τα μοναδικά λειτουργούντα χαρακτηριστικά και τα οφέλη τους. Η κατανόηση των διαφορών μεταξύ των δύο τεχνολογιών πρέπει να καταστήσει την επιλογή στην επιλογή ευκολότερη, ανάλογα με την εφαρμογή

.

Η προφανέστερη διαφορά είναι ότι PTCs είναι αυτόματα επανατοποθετήσιμο ενώ οι παραδοσιακές θρυαλλίδες πρέπει να αντικατασταθούν αφότου σκοντάφτουν τις αυτές. Εκτιμώντας ότι μια θρυαλλίδα θα σταματήσει εντελώς τη ροή του ρεύματος (που μπορεί να επιδιωχτεί στις κρίσιμες εφαρμογές) μετά από το περισσότερο παρόμοιο overcurrent γεγονός, PTCs συνεχίζει να επιτρέπει στο equiment για να λειτουργήσει, εκτός από σε ακραίες περιπτώσεις.

 

Επειδή επαναρυθμίζουν αυτόματα, πολλοί σχεδιαστές κυκλωμάτων επιλέγουν PTCs στις περιπτώσεις όπου overcurrent τα γεγονότα αναμένονται για να εμφανιστούν συχνά, και πού διατηρώντας τις χαμηλές δαπάνες εξουσιοδότησης και υπηρεσιών, το σταθερό σύστημα uptime, ή/και η διαφάνεια χρηστών είναι σε ένα ασφάλιστρο. Επίσης συχνά επιλέγονται στα κυκλώματα που είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση ή στις μακρινές θέσεις, ήταν αντικατάσταση θρυαλλίδων θα ήταν δύσκολοι.

 

Υπάρχουν διάφορα άλλα λειτουργούντα χαρακτηριστικά που εξετάζονται που διακρίνουν PTCs και τις θρυαλλίδες, και είναι επίσης καλύτερο να εξεταστεί και να ελεγχθεί η απόδοση συσκευών πριν τη χρήση μέσα στην εφαρμογή τελών.

 

Για να μάθουν περισσότεροι για τις παραδοσιακές θρυαλλίδες εναντίον PTCs χτυπούν εδώ.