Δρόμος του Nathan, Kowloon, Χογκ Κογκ, 208-212 καθολικό κτήριο, δωμάτιο 1001
καλής ποιότητας αυτοκίνητες θρυαλλίδες λεπίδων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αυτοκίνητες θρυαλλίδες λεπίδων για τις πωλήσεις
Το πρόγραμμά μας είναι πολύ περίπλοκο. Η ομάδα Zhuolun μας βοήθησε επιτυχώς για να μειώσει το κόστος και να αυξήσει την αποδοτικότητα του προγράμματος. Σας ευχαριστούμε!

—— Alcatel λαμπρή

Η σοβαρή και αρμόδια επαγγελματική τοποθέτηση και το ιδιαίτερα επαγγελματικό ύφος εργασίας έχουν προωθήσει αποτελεσματικά την εφαρμογή του προγράμματός μας.

—— Labram Adams

Ένας αξιόπιστος φίλος έλυσε γρήγορα το πρόβλημά μου.

—— Alfred

Είμαι Online Chat Now

dongguan Julun electronics co.,ltd

1 2 3
dongguan Julun  electronics co.,ltd dongguan Julun  electronics co.,ltd dongguan Julun  electronics co.,ltd
Julun Julun Julun

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μάρκες : Julun
Ετήσιες πωλήσεις : 5900000-7000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η Co. ηλεκτρονικής JuLun Dongguan, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009 και ειδικεύεται στα ηλεκτρονικά τμήματα προστασίας και άλλα βοηθητικά προϊόντα. Συνδυάζοντας την παραγωγή, τις πωλήσεις, και την υπηρεσία, αφιερωνόμαστε στην παροχή των επιχειρήσεων τα συστατικά, των υπηρεσιών σχεδίου και ανάπτυξης, και της ολοκλήρωσης αλυσιδών εφοδιασμού προϊόντων βελτιστοποίηση και για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των αρχικών κατασκευαστών εξοπλισμού, των κατασκευαστών σχεδίου, των ηλεκτρονικών κατασκευαστικών φορέων παροχής υπηρεσιών, και των πελατών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η επιχείρηση βρίσκεται σε Dongguan, Guangdong, και έχει τα γραφεία οργάνωσης και τις εξόδους υπηρεσιών στο Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κίνα, τη κεντρική Κίνα, τη Ανατολική Κίνα και άλλες περιοχές για να προσπαθήσει για την αποδοτική και κατάλληλη εξυπηρέτηση πελατών.
Κατά τη διάρκεια των ετών η επιχείρηση μέσω των συνεχών προσπαθειών, προϊόντα της ηλεκτρονικής Zhuo Lun καλύπτει την τρέχουσα σειρά θρυαλλίδων, θερμική σειρά θρυαλλίδων, σειρά κατόχων θρυαλλίδων, σειρά αισθητήρων, PTC θρυαλλίδα, πίεση - ευαίσθητη/η θερμική αντίσταση, η νέα θρυαλλίδα ενεργειακών οχημάτων, ο ημιαγωγός δύο κρυσταλλολυχνιών, η ασφάλεια Χ/Υ πυκνωτές, πυκνωτές ταινιών, αντιστάτες SMD/πυκνωτές και άλλα περιφερειακά προϊόντα, προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στον περιβαλλοντικό φωτισμό, τους έξυπνους μετρητές, τα προϊόντα επικοινωνιών, τις εγχώριες συσκευές, την αυτοκίνητη ηλεκτρονική, τα προϊόντα δύναμης και άλλες εφαρμογές.
Οι επιχειρήσεις στηρίζονται σε μια ισχυρή παραγωγή και παρέχουν την ικανότητα, διαφοροποίηση των προδιαγραφών γραμμών παραγωγής, επαρκής προσφορά και η ζήτηση, είναι ήδη συνεργάτης πολλών σημαντικών επιχειρήσεων για να γίνει η ισχυρή υποστήριξή της. Προκειμένου να επιδιωχθούν οι σημαντικές ανακαλύψεις στα προϊόντα πωλήσεων ηλεκτρονικής Zhuo Lun, έχουμε λάβει ποικίλες πιστοποιήσεις προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου UL, VDE, KC, PSE, CQC, ROSH, κ.λπ., για να καλύψουμε τις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Συγχρόνως, στηργμένος στην ικανότητα ανεφοδιασμού της επιχείρησης και τη διαφοροποίηση των προδιαγραφών προϊόντων, βάζουμε τους στόχους μας στο διεθνές στάδιο για να επιδιώξουμε τις νέες σημαντικές ανακαλύψεις. Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί στις διάφορες χώρες στην Ασία και την Ευρώπη.
Στο στάδιο της ταχείας ανάπτυξης, η επιχείρηση επιμένει συνεχώς να δημιουργήσει την αξία για τους πελάτες, βελτιστοποιεί συνεχώς την προηγούμενη υποστήριξη μάρκετινγκ και διοικητικών μεριμνών, και ενεργεί ως επαγγελματικός συνεργάτης στη βιομηχανική αλυσίδα εφοδιασμού. Παρέχετε τις προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες όπως οι λύσεις, η τεχνική υποστήριξη, οι διοικητικές μέριμνες αποθηκών εμπορευμάτων, και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η ηλεκτρονική Lun Zhuo καθιέρωσε επίσης ένα σύστημα δράσης αγοράς και ο μηχανισμός προστασίας πελατών, διαμόρφωσε ένα σύστημα τεχνολογίας και υπηρεσίας επιχείρησης που συνδυάζει τις υπηρεσίες ανάπτυξης προϊόντος, διαβούλευσης και προγραμματισμού, και παροχή των μεγάλης κλίμακας βιομηχανικών λύσεων εφαρμογής. Τοποθέτησε επίσης την πυίδα περιοχή για την ολοκλήρωση πληροφοριών και την ολοκλήρωση εφαρμογής. , ενοποίηση χρηστών και υπηρεσίες ανάκτησης.
Ο εγκάρδιος, ανοικτός, και αυστηρός εταιρικός πολιτισμός και η επιστημονική και κανονιστική διαχείριση ενσωματώνουν μια μεγάλη ομάδα των επαγγελματικών ταλέντων. Λειτουργούν μαζί στη ανάπτυξη προϊόντος, την προώθηση και τη συντήρηση, και καταλαβαίνουν βαθειά την έννοια «πελάτης-κεντρικού» και «συντηρήστε «κάθε λεπτομέρεια που τρέχει μέσω των διαδικασιών της επιχείρησης και η διαχείριση κερδίζει την εκτενείς εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του πελάτη.»
Η ηλεκτρονική Lun Zhuo έχει γίνει σε βάθος τεχνικός συνεργάτης με πολλούς εσωτερικούς και ξένους κατασκευαστές με μια ανοικτή και αρμονική τοποθέτηση. Είναι συμβατό το ένα με το άλλο και συνεχίζει να αναπτύσσεται στους νέους τομείς της εφαρμογής.
Η διαδικασία αύξησης της ηλεκτρονικής ZhuoLun είναι η διαδικασία τους πελάτες και με τους πελάτες. Απασχολούμαστε σκληρά και καταβάλλουμε σε κάθε προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με αυτοπεποίθηση.

 

 

Βραβεία προϊόντων και τιμές επιχείρησης

 

Στοιχεία επικοινωνίας
dongguan Julun electronics co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Chandler

Τηλ.:: 86-769-81920831

Φαξ: 86-0769-27200802

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

αυτοκίνητες θρυαλλίδες λεπίδων

Μπουλόνι 1000 Amp στις θρυαλλίδες λεπίδων αυτοκινήτων με τη διαφανή νάυλον σύνθετη κατοικία

ISO 8820-5 μίνι θρυαλλίδες 32/48/58 VDC αυτοκινήτων λεπίδων με καλυμμένο το κασσίτερος τερματικό χαλκού

58 VDC 2 Amp μικρό Automotive Blade Fuses Ag κάλυψαν τα τερματικά κραμάτων ψευδάργυρου

Δημοφιλείς αυτοκίνητες θρυαλλίδες 30A λεπίδων με καλυμμένη τη Sn τελική κατοικία κραμάτων ψευδάργυρου

Κεραμικές αυτοκίνητες θρυαλλίδες

Θρυαλλίδες προστασίας ημιαγωγών θρυαλλίδων 240v χαμηλής πίεσης BS88 4 για το αυτοκίνητο

750VDC ταχείας δράσης σειρά θρυαλλίδων AC387501 για τις ΣΥΝΕΧΕΊΣ εφαρμογές ενεργειακών οχημάτων

Ταχείας δράσης σειρά θρυαλλίδων A301001 προστασίας ενεργειακών αυτοκινήτων θρυαλλίδων ΣΥΝΕΧΟΥΣ εφαρμογής 1000VDC

Μπουλόνι που τοποθετεί την ταχείας δράσης θρυαλλίδα 1000VDC για τη σειρά ΣΥΝΕΧΏΝ εφαρμογών A181001A

Κάτοχος θρυαλλίδων χαμηλής τάσης

Καθολικός αδιάβροχος ευθύγραμμος κάτοχος θρυαλλίδων λεπίδων, αυτοκίνητος κάτοχος θρυαλλίδων λεπίδων

1500V ο κάτοχος 14x51mm θρυαλλίδων χαμηλής τάσης προστατεύει την υπερφόρτωση κυκλωμάτων

Ηλεκτρονική φλόγα κατόχων θρυαλλίδων χαμηλής τάσης - καθυστερών για την κεραμική/θρυαλλίδα γυαλιού

Μαύρη ηλεκτρική υλική 250v θρυαλλίδων τρέχουσα σειρά κατόχων 6.3A θρυαλλίδων κατόχων PA66

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας Κεραμικές αυτοκίνητες θρυαλλίδες προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 automotive-fuses.com. All Rights Reserved.